У Міноборони пояснили,  як виправити помилку в застосунку «Армія+»

У Міноборони пояснили, як виправити помилку в застосунку «Армія+»

20:54,
16 Серпня 2024
898

У Міноборони пояснили, як виправити помилку в застосунку «Армія+»

20:54,
16 Серпня 2024
898
У Міноборони пояснили,  як виправити помилку в застосунку «Армія+»
У Міноборони пояснили,  як виправити помилку в застосунку «Армія+»
У міністерстві пояснили, що зараз застосунок доступний для військовослужбовців ЗСУ і Держспецслужби транспорту.

Міністерство оборони України надало алгоритм дій, як виправити помилку в застосунку «Армія+», який пише про воїна Збройних сил України, що він не є військовим. Покрокова інструкція доступна на сторінці міністерства у фейсбуці.

«“Армія+” вже тиждень як працює у війську. За цей час маємо понад 60 тисяч успішних авторизацій», — ідеться у повідомленні.

У відомстві зауважили, що продовжують отримувати одне з найпоширеніших зараз питань: «Я не військовий в “Армія+”. Чому так?».

У міністерстві пояснили, що зараз застосунок доступний для військовослужбовців ЗСУ і Держспецслужби транспорту. Для інших Сил оборони України «Армія+» буде доступна згодом.

«Цифровізація повинна торкнутись всього війська», — пишуть у відомстві.

Застосунок також може не ідентифікувати військового, якщо оператори Територіального центру комплектування та соціальної підтримки не внесли дані про військову службу в реєстр «Оберіг» або внесли з помилкою.

У такому разі дані можна оновити, для цього необов’язково йти до ТЦК. Виправити дані онлайн можна через застосунок «Резерв+». Для цього необхідно заповнити три поля інформації оновлення даних.

«Коли стане доступним ваш документ, натисніть три крапки на головному екрані й оберіть “Виправити дані онлайн”», — порадили в міністерстві.

Потім слід зробити запит, обравши пункт «Я військовий, але досі на обліку», і подати запит на виправлення даних.

Також треба додати дані, у запиті вказати ТЦК та СП, що призвав на службу, і номер військової частини, а потім надіслати запит.

Оновлення даних зазвичай займає кілька хвилин. Якщо все буде успішно, то людина отримає сповіщення про зміни в реєстрі.

Якщо ж дані не оновились протягом кількох діб, необхідно написати в особисті на сторінку «Армія+», і служба підтримки допоможе.

Нагадаємо, електронний рапорт, створений у застосунку для військових «Армія+», прирівняний до паперового.

8 серпня Міноборони офіційно запустило застосунок «Армія+», створений для військовослужбовців. За його допомогою військові зможуть надсилати командирам електронні рапорти, й відбудеться зменшення паперового документообігу.

Раніше у червні в Україні запустили чатбот «Армія+», створений для надання підтримки військовим, цивільним особам та їхнім сім’ям.

Фото: пресслужба Міноборони 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду