Оголошено дати проведення Ukrainian Games Festival на платформі Steam

Оголошено дати проведення Ukrainian Games Festival на платформі Steam

10:35,
14 Серпня 2024
668

Оголошено дати проведення Ukrainian Games Festival на платформі Steam

10:35,
14 Серпня 2024
668
Оголошено дати проведення Ukrainian Games Festival на платформі Steam
Оголошено дати проведення Ukrainian Games Festival на платформі Steam
На фестивалі презентують понад 430 ігор, створених в Україні, та анонсують декілька нових.

Третій Ukrainian Games Festival на онлайн-платформі Steam проходитиме з 19 до 26 серпня. Про це MediaSapiens повідомили організатори, компанія GTP Media, яка також проводить онлайн-фестиваль інді-ігор в розробці Indie Cup.

«Цьогоріч Ukrainian Games Festival представить світу більше 430 ігор, створених в Україні — від блокбастерів GSC Game World і 4A Games до цікавих інді-ігор, багато з яких були учасниками Indie Cup Ukraine. На великому фестивальному розпродажі їх можна буде придбати зі знижкою, в той час як на виставці демоверсій буде можливість безкоштовно спробувати десятки нових проєктів», — повідомили організатори.

У межах фестивалю також вперше буде анонсовано декілька нових ігор від українських команд.

Команда GTP Media на час Ukrainian Games Festival 2024 відкриває збір на 50 дронів з модулями автодоведення (FPV-дрони. — Ред.) для потреб підрозділів ГУР Міноборони України. Мета збору — 1,6 млн гривень, а серед донатерів будуть розіграні ексклюзивні призи, в тому числі прапори з автографом Кирила Буданова, ексклюзивні футболки з символікою ГУР і Ukrainian Games та можливість присвоїти одному з 30 дронів власну назву.

Команда фестивалю закликає долучитися до проведення збору всіх причетних до створення та висвітлення ігор в Україні — від розробників до блогерів. Збір можна підтримати як внеском, так і відкриваючи «дружню банку». Перелік активних «банок» і внесків від українських компаній буде опублікований на сайті Ukrainian Games.

Ця платформа створена GTP Media для підтримки української ігрової індустрії. Ініціативи Ukrainian Games обʼєднують українських розробників, допомагають знайти однодумців та сприяють просуванню українських ігор на світовому ринку.

Нагадаємо, минулого року фестиваль зібрав майже 350 проєктів, як від великих студій на кшталт GSC Game World чи Frogwares, так і від маленьких інді-команд та соло-розробників. Завдяки тому, що фестиваль вийшов на головну сторінку Steam, його відвідали понад 1,3 млн гравців з усього світу.

Фото: Ukrainian Games Festival 2024 / GTP Media

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду