Google остаточно відключає монетизацію в Росії

Google остаточно відключає монетизацію в Росії

15:00,
12 Серпня 2024
865

Google остаточно відключає монетизацію в Росії

15:00,
12 Серпня 2024
865
Google остаточно відключає монетизацію в Росії
Google остаточно відключає монетизацію в Росії
Власники сайтів та ютуб-блогери більше не зможуть заробляти на рекламі, доступ до Google AdSense буде заблокований.

Сервіс контекстної реклами Google AdSense повністю згорне свою діяльність у російському сегменті інтернету та відключить усі облікові записи користувачів з Росії. Відповідне повідомлення надійшло електронною розсилкою від компанії Google російським власникам сайтів, повідомило технологічне видання 3dnews.ru.

«Ми деактивуємо всі облікові записи AdSense, місце розташування яких вказане у Росії. Це означає, що отримувати дохід від монетизації через такі акаунти не можна», — йдеться в повідомленні команди Google Payments.

Лист команди Google Payments російським власникам сайтів про розрив ділових відносин

Заробіток від розміщення контекстної реклами російські власники сайтів за липень отримають 21–26 серпня. Упродовж наступних 60 днів компанія пообіцяла виплатити залишки коштів на їхніх балансах.

Власники вебсайтів та відеоблогери з Росії, які мають свої канали на ютубі, повністю втратять доступ до сервісу Google AdSense і можливості заробляти на рекламі в гуглі та ютубі.

Нагадаємо, у березні 2022 року Google відключив показ рекламних оголошень на території Росії, а потім ввів заборону на створення нових облікових записів користувачами з Росії. Тепер компанія вирішила розірвати всі ділові зв’язки з власниками сайтів та відеоблогерами.

Фото: YouTube at Russia / Getty Images

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду