Портал «Експеримент» оголосив конкурс цифрового мистецтва з ШІ

Портал «Експеримент» оголосив конкурс цифрового мистецтва з ШІ

18:35,
4 Липня 2024
629

Портал «Експеримент» оголосив конкурс цифрового мистецтва з ШІ

18:35,
4 Липня 2024
629
Портал «Експеримент» оголосив конкурс цифрового мистецтва з ШІ
Портал «Експеримент» оголосив конкурс цифрового мистецтва з ШІ
Цифрові картини, створені за допомогою ШІ, на тему «Світ сновидінь» експонуватимуть на платформі на постійній основі.

Портал «Експеримент», онлайн-платформа для творчих проєктів, оголосила новий конкурс для аудиторії — «Цифрове мистецтво з ШІ». Темою конкурсу, який триватиме до 5 серпня включно, обрали «Світ сновидінь», повідомила редакція.

«Цей конкурс дає вам можливість продемонструвати свою креативність та майстерність у створенні digital art за допомогою штучного інтелекту», — сказано у повідомленні.

Відповідно до умов, конкурс відкритий для всіх охочих, без вікових обмежень. Для створення цифрової картини на задану тему можна використовувати будь-який ШІ-генератор зображень. При цьому автор самостійно вибирає стиль і техніку виконання. Кожен учасник може надіслати лише одну роботу, й вона має бути унікальною, тобто такою, що раніше ніде не публікувалася. Цифрові ШІ-картини можна надіслати до 5 серпня у форматі JPEG або WebP на електронну адресу mo.eksperiment@gmail.com з темою «Digital Art». У листі потрібно зазначити назву твору та розповісти, що саме надихнуло на її створення.

Переможців конкурсу оголосять 15 серпня. Призерів першого та другого місця обиратиме редакція «Експерименту», а призера третього місця оберуть на основі вибору редакції та кількості переглядів і вподобайок роботи від аудиторії порталу.

Повідомлено, що всі роботи, надіслані на конкурс, експонуватимуться на постійній основі, на що їх автори мають дати попередню згоду.

Переможці конкурсу отримають грошові призи для придбання книг в онлайн-книгарнях — 3, 2 та 1 тис. гривень відповідно.

Фото ілюстративне / портал «Експеримент»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду