Мемуари британського солдата про російський полон екранізують

Мемуари британського солдата про російський полон екранізують

11:15,
25 Червня 2024
1458

Мемуари британського солдата про російський полон екранізують

11:15,
25 Червня 2024
1458
Мемуари британського солдата про російський полон екранізують
Мемуари британського солдата про російський полон екранізують
Британець Шон Піннер воював у складі 36-ї бригади морської піхоти з 2018 року й потрапив у російський полон у Маріуполі на початку повномасштабного російського вторгнення.

За книгою автобіографічних спогадів британського солдата Шона Піннера «Живи. Борися. Виживи» знімають фільм з робочою назвою «Англійський воїн» («The English Warrior»). Про це повідомило The Hoolywood Reporter.

«Живи. Борися. Виживи» — це автобіографічні спогади британського солдата Шона Піннера, який воював в Україні у складі 36-ї бригади морської піхоти з 2018 року. На початку повномасштабного російського вторгнення перебував у Маріуполі й потрапив у полон на шість місяців.

Шон Піннер із книгою «Живи. Борися. Виживи» / The Hoolywood Reporter

За назву книжки автор взяв слова його дружини під час останнього дзвінка перед полоном.

Англійською «Живи. Борися. Виживи» опублікувало видавництво Penguin у 2023 році, а в Україні її надрукувало видавництво «КМ-Букс».

Шон Піннер радий, що його спогади екранізують: «Геноцид, який чинить Росія в таких місцях, як Буча, Ірпінь та мій рідний Маріуполь, ніколи не повинен бути забутим, і я сподіваюся, що моя розповідь додасть розуміння того, що насправді відбувається в Україні, з погляду безпосереднього досвіду та з перших вуст».

Екранізацією книжки Піннера займається письменник Едвард Чіпс Гарді.

«Це надзвичайна історія про стійкість під час війни людини, яка стоїть прямо перед нами», — зазначив Гарді.

Продюсером фільму став співзасновник United Heroes Єгор Олесов, який раніше працював над фільмами «Ціна правди» та «Захар Беркут». Також над стрічкою працюватимуть продюсери Йоганнес Бозігер і Алекса Во.

Дата виходу екранізації наразі невідома.

Фото: Шон Піннер / інстаграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду