У 40 школах України розпочали бета-тестування «Мрії»

У 40 школах України розпочали бета-тестування «Мрії»

18:10,
6 Червня 2024
871

У 40 школах України розпочали бета-тестування «Мрії»

18:10,
6 Червня 2024
871
У 40 школах України розпочали бета-тестування «Мрії»
У 40 школах України розпочали бета-тестування «Мрії»
Застосунок тестують батьки, школярі та вчителі.

Освітній застосунок для дітей, батьків та педагогів «Мрія», який створили на базі цифрового застосунку «Дія», почали тестувати в 40 школах шести областей України та Києва. Зараз вони використовують додаток і діляться зауваженнями до функціоналу.

Бета-тест проходитиме в три етапи: перевірка функціоналу в тестовому середовищі, підготовка до навчального року і тестування в реальних умовах навчального року, зазначили в Міністерстві освіти і науки України. 

Які можливості тестуватимуть:

  • школярі — цифровий освітній документ «Мрія ID», навчальні досягнення, план дня і список завдань з дедлайнами, захищені чати на базі месенджера «Сигнал»;
  • батьки — динаміку і статистику досягнень дитини, розклад, оцінки та домашні завдання, безпечні чати на базі сигналу»;
  • вчителі — календарний план, розклад, журнал, домашні завдання, бібліотеку контенту для професійного розвитку, чати на базі «Сигналу».

Раніше міністр цифрової трансформації Федоров розповідав, що завданням системи буде аналіз стандартів освіти, вчителів, контенту, який дитина споживає додатково, які в дитини цілі. Далі на основі штучного інтелекту система допомагатиме через розуміння освітньої траєкторії знаходити корисний контент.

Він також зауважив, що до застосунку «Мрія» в майбутньому зможуть доєднатись як дошкільнята, так і студенти.

Нагадаємо, в травні в Україні запрацювала платформа для навчання та розвитку BecomingX Ukraine.

Фото: ілюстративне / Мінцифра 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду