Moonlock представив анімований відеокурс про кібербезпеку

Moonlock представив анімований відеокурс про кібербезпеку

17:45,
30 Листопада 2023
1225

Moonlock представив анімований відеокурс про кібербезпеку

17:45,
30 Листопада 2023
1225
Moonlock представив анімований відеокурс про кібербезпеку
Moonlock представив анімований відеокурс про кібербезпеку
Мультфільми про персональну кібербезпеку створила студія «Анімаград», яка працювала над анімаційним фільмом «Мавка: Лісова пісня».

У Міжнародний день захисту інформації Moonlock, кібербезпековий напрям української ІТ-компанії MacPaw, запустив проєкт «Cybersecuritoons». Це серія анімованих відео, які в доступній формі вчать, як захиститися від сучасних загроз. Про це MediaSapiens повідомили в компанії.

Над створенням «Cybersecuritoons» працює студія «Анімаград», яка нещодавно випустила анімаційний фільм «Мавка: Лісова пісня».

Мультфільми про кібербезпеку «Cybersecuritoons» пояснюють основи персональної цифрової безпеки тим, хто не дуже знайомий із темою, але вже стурбований імовірними ризиками. Крім того, ці відео створені для полегшення роботи тим, до кого звертаються по пораду щодо кібербезпеки. Усю інформацію, надану в «Cybersecuritoons», перевірила лабораторія з пошуку шкідливого програмного забезпечення — Moonlock Lab.

У чотирьох коротких відео Moonlock розкрив такі теми особистої кібербезпеки:

«Співпраця з tech-брендом стала для нас новим оригінальним та цікавим досвідом. Ми впевнені, що мова анімації може легше і цікавіше передати інформацію глядачеві, розставити потрібні акценти, і, це важливо, такий контент гарно запам’ятовується», — прокоментувала керівниця анімаційної студії «Анімаград» Яна Медведєва. Поєднавши експертну інформацію та анімацію, можна просто, зрозуміло і з гумором пояснити наслідки дій користувача в інтернеті, а також донести ідеї бренду, показавши глядачеві зовсім інший фантастичний світ з його колоритними персонажами, зазначає вона.

«Cybersecuritoons» доступний безкоштовно на сайті Moonlock, а також на ютуб-каналі Moonlock англійською мовою з українськими субтитрами.

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації розробило «Кіберграм» — онлайн-тест для перевірки рівня кіберграмотності. Всі охочі можуть перевірити власний рівень кіберграмотності на порталі «Дія.Освіта» і після проходження тестування отримати сертифікат.

Фото: Moonlock

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду