Zoom використовуватиме дані користувачів для навчання свого ШІ

Zoom використовуватиме дані користувачів для навчання свого ШІ

12:25,
8 Серпня 2023
1257

Zoom використовуватиме дані користувачів для навчання свого ШІ

12:25,
8 Серпня 2023
1257
Zoom використовуватиме дані користувачів для навчання свого ШІ
Zoom використовуватиме дані користувачів для навчання свого ШІ
Оновлені «Умови обслуговування» платформи набули чинності 27 липня.

Платформа відеоконференцій Zoom тренуватиме власні моделі на основі штучного інтелекту, використовуючи дані користувачів, повідомив CNBC.

В останньому оновленні «Умов обслуговування» відеоплатформи, яке набуло чинності 27 липня, йдеться про право Zoom використовувати деякі аспекти даних клієнтів для навчання та налаштування свого штучного інтелекту або моделей на основі машинного навчання.

Тепер Zoom може використовувати для навчання свого штучного інтелекту інформацію про клієнтів щодо використання продукту, телеметричні, діагностичні дані.

«Ви погоджуєтеся на доступ, використання, збір, створення, модифікацію, розповсюдження, обробку, спільний доступ, підтримку та зберігання згенерованих сервісом даних для будь-яких цілей, у межах і у спосіб, дозволених чинним законодавством, зокрема з метою ... машинного навчання або штучного інтелекту (в тому числі для цілей навчання та налаштування алгоритмів і моделей)», — йдеться в умовах Zoom.

У дописі в блозі компанія запевнила, що «ми не використовуємо аудіо, відео чи вміст чату для навчання наших моделей без згоди клієнта».

У червні Zoom представив на безкоштовній пробній основі для клієнтів дві нові функції на основі генеративного штучного інтелекту: можливість підбиття підсумків зустрічі та можливість написання повідомлень у чаті.

Коли користувач вмикає ці функції, Zoom змушує його підписати форму згоди, яка дозволяє Zoom тренувати свої ШІ-моделі, використовуючи їхні дані.

«Клієнти Zoom вирішують, чи вмикати генеративні функції на основі штучного інтелекту, і окремо, чи ділитися власними даними із Zoom для покращення його продуктів», — заявив речник компанії.

Фото: Unsplash

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду