Booking запускає планувальник подорожей на основі ChatGPT

Booking запускає планувальник подорожей на основі ChatGPT

13:13,
29 Червня 2023
1456

Booking запускає планувальник подорожей на основі ChatGPT

13:13,
29 Червня 2023
1456
Booking запускає планувальник подорожей на основі ChatGPT
Booking запускає планувальник подорожей на основі ChatGPT
У вільному доступі застосунок з'явиться за кілька тижнів.

Платформа для інтернет-бронювань Booking.com повідомила про новий застосунок для планування подорожей AI Trip Planner, створений частково на базі великої мовної моделі ChatGPT. Для користувачів у США відкрили тестовий період, повідомило Reuters.

«Наш новий AI Trip Planner надає нам справді захопливі можливості, щоб допомогти нашим клієнтам планувати та шукати варіанти подорожей у дуже природний, людський спосіб», — йдеться у заяві керівника відділу технологій Booking.com Роба Френсіса.

За інформацією Booking.com, у планувальнику можна ставити як загальні запитання, так і уточнювальні. Спершу програма може запропонувати напрямки, куди може вирушити користувач, на основі його потреб. Потім бот може дібрати варіанти житла та конкретизовані маршрути мандрівки у межах міста, регіону, країни.

Мандрівники можуть перемикатися між чатом з AI Trip Planner та інтерфейсом програми Booking. Бронювання житла виконуватиметься одним дотиком, оскільки планувальник безпосередньо інтегрований у процес бронювання житла в застосунку.

Найближчими тижнями AI Trip Planner стане доступним ширшому колу користувачів.

Додамо, конкурентна платформа Booking Expedia у квітні також запустила тестову версію застосунку для планування подорожей у додатку на базі ChatGPT, де учасники можуть спілкуватися з ШІ та отримувати рекомендації щодо місць, які варто відвідати.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» почала застосовувати ChatGPT для аналізу відгуків пасажирів.

Фото: Booking.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду