У Херсоні відновили роботу Київстар і Vodafonе

У Херсоні відновили роботу Київстар і Vodafonе

13:07,
14 Листопада 2022
1325

У Херсоні відновили роботу Київстар і Vodafonе

13:07,
14 Листопада 2022
1325
У Херсоні відновили роботу Київстар і Vodafonе
У Херсоні відновили роботу Київстар і Vodafonе
14-15 листопада у місті обіцяють відновити інтернет.

Про відновлення у Херсоні роботи мобільних операторів Київстар і Vodafonе повідомили заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко і компанія Vodafone Україна.

«Менш ніж за 18 годин технарі компанії побудували майже "нову" мережу для міста. Базові станції в ефірі та працюють на повну потужність», — йдеться в повідомленні Vodafone.

У центрі міста, на площі біля облдержадміністрації, вже працює LTE від Київстар.

14-15 листопада у Херсоні обіцяють відновити інтернет у всіх частинах міста, повідомила начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова у Telegram.

«Starlink працює, в нас люди ловлять інтернет, але сьогодні обіцяють нам вже запустити постійний інтернет. Він почне з'являтися після обіду і завтра по усіх частинах нашого міста — не лише у центрі», — написала вона.

У Херсоні починають працювати комунальні підприємства. Намагатимуться відновити водопостачання та забезпечити місто електроенергією найближчим часом, додала Лугова.

Нагадаємо, Херсон був під контролем російських окупантів із березня 2022 року. 11 листопада українські захисники увійшли до міста, після чого розпочали стабілізаційні заходи.

14 листопада президент Володимир Зеленський вперше відвідав звільнений Херсон.

Фото: Міністерство цифрової трансформації України

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду