Володимир Остапчук: «Зали для курців в ресторані все одно що доріжки для непісяючих у басейні»

00:00,
26 Липня 2013
496

Володимир Остапчук: «Зали для курців в ресторані все одно що доріжки для непісяючих у басейні»

00:00,
26 Липня 2013
496
Володимир Остапчук: «Зали для курців в ресторані все одно що доріжки для непісяючих у басейні»
Ведучі шоу «Happy Ранок» на радіо «Хіт FM» про ставлення до антитютюнових ініціатив. 

Про це Леонід Сенкевич, Володимир Остапчук та Ольга Суботіна розповіли 26 липня під час чат-конференції на «Телекритиці».

Виявилося, що Остапчук єдиний із цього тріо не курить. Однак, його колеги розуміють усю шкідливість звички і зараз намагаються з нею розпрощатися.

А до законів, які забороняють куріння у громадських місцях, та інших антитютюнових ініціатив, усі троє ставляться схвально.  

«До заборон почав ставитися з розумінням, однак поки у нашій країні депутати, які забороняють курити, будуть курити у заборонених місцях, - це буде проблема», –  сказав Леонід Сенкевич.

Володимир Остапчук солідарний зі своїм колегою – теж вважає, що великою проблемою є те, що урядовці і державні службовці будуть самі ж порушують закон про заборону куріння у громадських місцях.

«Не курю, негативно ставлюся до невиконання вимог закону в Україні про заборону реклами куріння… Україна унікальна держава, в якій суворість заокну нівелюється необов'язковістю їх виконання. Бо особисто бачив міліціонера з цигаркою на зупинці громадського транспорту. Дуже позитивно сприймаю тенденцію до обмеження прав курців. І вводити кімнату для некурців в ресторані все одно, що робити доріжку для не6пісяючих в басейні. Жодна витяжка не врятує».

А Ольга Суботіна додала:

«Якщо це допоможе нації в цілому, то я підтримую таку ініціативу. Але головне – розповідати своїм дітям, що добре, а що погано. Сама курю, але закон виконую – не курю у громадських місцях, на зупинках і дитячих майданчиках (оскільки у мене самої є дитина)».

Ведуча також сказала, що погодилась би взяти участь у вуличній акції на підтримку антитютюнових ініціатив. А ось в антитютюновій рекламі навряд знялася б, бо вважає нечесним курити і зніматися у подібних роликах. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
telekritika.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду