3 жовтня – Четвертий український форум з управління інтернетом (IGF-UA-2013)

00:00,
27 Вересня 2013
1509

3 жовтня – Четвертий український форум з управління інтернетом (IGF-UA-2013)

00:00,
27 Вересня 2013
1509
3 жовтня – Четвертий український форум з управління інтернетом (IGF-UA-2013)
3 жовтня 2013 року в Києві відбудеться Четвертий український форум з управління інтернетом (IGF-UA-2013). Про це повідомляє інформаційний партнер заходу, громадська організація «Вікімедіа Україна».

Четвертий український форум з управління інтернетом (IGF-UA-2013) стане продовженням всесвітньої серії форумів, котрі проводяться в різних країнах світу для обговорення важливих проблем розвитку інформаційного суспільства і консолідації зусиль влади, бізнесу та інтернет-спільноти для їх вирішення. Захід проводиться за підтримки секретаріату Кабінету Міністрів України.

Організатори форуму – Інтернет Асоціація України (ІнАУ), Український союз промисловців та підприємців (УСПП), Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, Київський коледж зв’язку.

Партнери заходу – МВС України, Державна служба України з питань захисту персональних даних, European Regional At-Large Organization (EURALO), Національний центр електронного урядування, Комітет Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій, Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.

Теми Четвертого українського форуму з управління інтернетом (IGF-UA-2013): розвиток інтернет-інфраструктури, розвиток електронного урядування, кириличні домени, права і обов’язки в інтернеті.

Учасниками форуму стануть представники профільного бізнес-середовища, міжнародних організацій, держорганів України, керівники відповідних департаментів правоохоронних органів, розробники, IT-експерти, науковці, журналісти.

Четвертий український форум з управління інтернетом (IGF-UA-2013) проводиться 3 жовтня 2013 року в Київському коледжі зв’язку за адресою місто Київ, вул. Леонтовича, 11. З програмою заходу можна ознайомитися на офіційному сайті форуму. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: World Web Content Writers.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду