Віце-президент Google Вінтон Серф приїде у Київ, щоби прочитати лекцію

00:00,
28 Листопада 2013
1494

Віце-президент Google Вінтон Серф приїде у Київ, щоби прочитати лекцію

00:00,
28 Листопада 2013
1494
Віце-президент Google Вінтон Серф приїде у Київ, щоби прочитати лекцію
Лекція Вінтона Серфа «Сучасний стан інтернету» відбудеться 2 грудня у київському Інституті міжнародних відносин, анонсує Google Україна.

Вінтон Грей Серф (Vinton Gray «Vint» Cerf) - американський науковець в галузі теорії обчислювальних систем, керівник розробки першої комерційної системи електронної пошти, віце-президент компанії Google. Серф є одним із авторів TCP/IP протоколу та архітектури інтернету. Володар багатьох нагород та почесних грамот у різних країнах світу за заслуги у створенні інтернету та наукову діяльність. 

У компанії Google Серф відповідає за визначення нових перспективних технологій для підтримки розвитку передових інтернет-продуктів і сервісів компанії Google. 

«Він добре відомий своїми прогнозами про те, як технології впливатимуть на майбутнє суспільство, особливо у таких областях, як штучний інтелект, захист навколишнього середовища, появу IPv6, перетворення індустрії телебачення і моделі його передачі. Також Вінт Серф в останні роки працює над ідеєю створення міжпланетного інтернету», - розповідає Google Україна.

На зустріч із «батьком інтернету» у першу чергу запрошуються студенти українських вузів. Лекція відбудеться 2 грудня об 11:00 у Великій актовій залі Інституту міжнародних відносин за адресою - Київ, вул. Мельникова 36/1, 1 поверх.

Для участі у зустрічі з Вінтом Серфом необхідно зареєструватись за посиланням. Реєстрація обов'язкова. Кількість місць обмежена.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Вінтон Серф. google-ukraine-blog.blogspot.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду