22 червня – зустріч «Читай з нами!Як книжкові блоги пропагують читання»

22 червня – зустріч «Читай з нами!Як книжкові блоги пропагують читання»

13:00,
16 Червня 2016
2631

22 червня – зустріч «Читай з нами!Як книжкові блоги пропагують читання»

13:00,
16 Червня 2016
2631
22 червня – зустріч «Читай з нами!Як книжкові блоги пропагують читання»
22 червня – зустріч «Читай з нами!Як книжкові блоги пропагують читання»
Автори:
22 червня о 18:30 в «Книгарні Є» (вул. Лисенка, 3) відбудеться зустріч з авторами шести книжкових інтернет-проектів в українському інтернеті.

Під час зустрічі п’ятеро блогерів презентують свої книжкові проекти й розкажуть, чому вони – троє журналістів, ІТ-копірайтер та баріста взялися їх вести.

Ведуча про-феміністського читацького блогу Vaenn's Ксенія Сокульська розповість, чи як це – зануритися в книжки, написані лише жінками.

Авторка блогу Етажерка Ксеня Кисіль розкаже про практику книжкових блогів у світі та те, ким є люди, які ними займаються, про що вони пишуть. А також про власний досвід ведення блогу.

Ведучий топового українського буктьюб-каналу «Літогляди Сущука» Максим Сущук, спираючись на власний семирічний досвід в англомовному копірайтингу, розкаже, чому люди стали менше читати і як це можна змінити з комерційної точки зору

Авторка відомого в столиці фотоблогу Подземное киевское чтение Настя Бондаренко розповість про те, що читають пасажири метро останні два роки і навіщо підглядати за людьми, а також – про подібні проекти в світі. 

Модератор розмови Катерина Толокольнікова поділиться досвідом ведення свого фотоблогу What are you reading? Його героями стали понад 30 незнайомців із книжками в руках, яких вона зустріла в Києві, Цюріху та Берліні й запитала про враження в процесі читання.

Блогери обговорять, чи сприяють книжкові інтернет-ініціативи та їх власні проекти популяризації читання, а ще одна учасниця заходу – журналістка Тетяна Кисельчук розповість про нетривіальні способи промоції літератури. Її проект у виданні Artmisto присвячено тому, як за допомогою тісної взаємодії видавництв з лідерами думок, лекторами, благодійними фондами та фестивалями можна вивести літературу на інший рівень.

Запрошуємо до розмови усіх – книголюбів, видавців, журналістів та тих, хто замислювався про створення власного книжкового блогу/Youtube-каналу/медіа.

Подія на Facebook тут.

Медіапартнер заходу — інтернет-видання MediaSapiens.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду