Instagram поширить свою рекламу по всьому світу

Instagram поширить свою рекламу по всьому світу

00:00,
10 Червня 2014
1527

Instagram поширить свою рекламу по всьому світу

00:00,
10 Червня 2014
1527
Instagram поширить свою рекламу по всьому світу
Instagram поширить свою рекламу по всьому світу
Instagram робить свою рекламу глобальною. Найближчими місяцями вона має поширюватися, окрім США, на Канаду, Великобританію та Австралію. У майбутньому до цього переліку можуть бути додані інші країни, повідомляє BBC.

Instagram, який був куплений корпорацією Facebook у 2012 році, представив свою рекламу американським користувачам у листопаді 2013-го.

Нині соцмережа має понад 200 мільйонів користувачів по всьому світу. У своєму блозі Instagram заявив про позитивні результати своєї реклами.

«Запровадити рекламу в англомовних країнах – це логічний крок Instagram. Він дає можливість рекламодавцям-глобальним брендам поширити свої зусилля у цій соцмережі поза межами США», - каже Дебра Ахо Вільямсон (Debra Aho Williamson), аналітик соціальних медіа у eMarketer.  

Минулої осені Instagram тестував рекламу в США на кількох обраних, таких як Adidas, General Electric, та Levi's. Зараз соцмережа рекламує приблизно 20 компаній.

Глобальне поширення Instagram відбувається після того, як Facebook поставив за мету стати першою мобільною компанією.

Цього року Facebook купив меседжер WhatsApp за 19 мільярдів. Нещодавно в компанії заявили, що мобільна реклама складає 59% від загального обсягу рекламних доходів.

Разом з тим, донедавна Facebook був обережним у питанні монетизації Instagram, побоюючись, що користувачі перестануть користуватися цією соціальною мережею.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
crimenewsbd.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду