Школа журналістики УКУ відкрила набір до школи міжнародної журналістики

00:00,
14 Серпня 2013
1518

Школа журналістики УКУ відкрила набір до школи міжнародної журналістики

00:00,
14 Серпня 2013
1518
Школа журналістики УКУ відкрила набір до школи міжнародної журналістики
В період з 26 по 28 вересня у Львові відбудеться школа міжнародної журналістики «Європейський Союз-Україна: Україна визначає своє майбутнє». Про це повідомляється на сайті Школи журналістики УКУ.

Школу міжнародної журналістики «Європейський Союз-Україна: Україна визначає своє майбутнє» проводить Школа журналістики Українського католицького університету за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Під час навчання в школі, відзначають організатори, будуть розглядатися, зокрема, такі питання: спілкування з дипломатами, політиками та іншими експертами, принципи збору інформації і роботи «в полі», а також підготовка матеріалів безпосередньо під час події.

Учасники школи будуть розділені на шість груп, з кожною групою буде працювати тренер-журналіст. Робочі мови школи – українська, англійська, російська, польська.

Відбір учасників проводиться на конкурсній основі. Документи для участі в конкурсі можуть подавати студенти 4-5 курсів гуманітарних і соціально-економічних спеціальностей, а також молоді журналісти віком до 28 років. Претенденти повинні направити своє резюме за адресою journalist@ucu.edu.ua. В резюме слід надати інформацію про освіту і професійний досвід, володіння мовами, рівень користувача ПК, контактні дані, а також коротко розповісти про свої особисті якості і захоплення.

До резюме потрібно додати тези чи план статті/сценарій відео- або радіопрограми. Кожен учасник школи повинен закінчити свій журналістський матеріал до завершення навчання, після чого матеріал подається організаторам школи. Під час конкурсного відбору перевага буде надаватися студентам і молодим журналістам, котрі мають публікації на тему міжнародної політики і євроінтеграції. Відсканований варіант таких публікацій потрібно додати до резюме.

Проїзд, проживання і харчування іногородніх учасників школи оплачують організатори.

Документи стосовно участі в школі приймаються до 1 вересня 2013 року. Перелік учнів буде опубліковано 6 вересня на сайті Школи журналістики УКУ, а також на сторінці школи в Facebook.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Columbia Journalism School.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду