В Індії стартувала антитютюнова кампанія у ЗМІ

00:00,
21 Березня 2012
382

В Індії стартувала антитютюнова кампанія у ЗМІ

00:00,
21 Березня 2012
382
В Індії стартувала антитютюнова кампанія у ЗМІ
В кінці лютого в Індії стартувала Національна масмедійна кампанія з контролю вживання тютюну. 

Її ініціатором стало Міністерство сім’ї та здоров’я країни, яке підтримали Всесвітній фонд здоров’я легень та організація Bloomberg Philanthropies.

Крім того, на північному сході Індії розпочалася загальнонаціональна 45-денна програма під назвою «Тютюн з’їдає вашу дитину живою», що протягом лютого-березня пройде по всій країні. Її заходи  транслюватимуться на телебаченні та радіо, також буде задіяна зовнішня реклама.

За словами Шрі Десіраджу (Shri Desiraju), виконавчого секретаря Міністерства сім’ї та здоров’я, «мільйони індійців страждають від тютюнової залежності. Значна кількість жінок, підлітків та навіть ще ненароджених дітей відчувають на собі шкідливий вплив пасивного куріння».

Всесвітній фонд здоров’я легень також започаткував сторінку на Facebook. Її відвідувачі зможуть ознайомитися з програмою, подивитися відео та взяти участь у ній. Також на цій сторінці будуть доступні посилання на джерела, які можуть знадобитися, якщо люди захочуть кинути курити.

Доктор Келлі Хеннінг (Kelly Henning), керівник Інтернаціональної програми здоров’я організації Bloomberg Philanthropies, запевняє: «В Індії 275 млн людей палять. З них 1 млн щодня помирає від шкоди, яку тютюн завдає організмові. Ми сподіваємося, що ця медіа-кампанія зможе змінити ситуацію, тому радо підтримуємо уряд Індії. Ми пропагуємо повну заборону куріння на робочому місці та значне підвищення цін на тютюнову продукцію. Жодні інші заходи не здатні зупини тютюнову епідемію краще за ці».

Сандра Маллін (Sandra Mullin), старший віце-президент з питань політики і зв'язку Всесвітнього фонду здоров’я легень, відзначила: «На відміну від попередньої програми, в якій увага зосереджувалася на шкоді тютюну для організму людей та тварин, ця робить акцент на небезпеці пасивного куріння та його впливі на дітей. Демонструючи наслідки хвороб, які можуть викликати сигарети, ця кампанія прагне показати дорослим, що вони роблять зі своїми дітьми, запалюючи біля них сигарету».        

Джерело: Indiaprwire

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tobacco-facts.net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду