1+1 media запускає безкоштовну онлайн-школу журналістики від Наталії Нагорної

1+1 media запускає безкоштовну онлайн-школу журналістики від Наталії Нагорної

14:39,
6 Червня 2019
7747

1+1 media запускає безкоштовну онлайн-школу журналістики від Наталії Нагорної

14:39,
6 Червня 2019
7747
1+1 media запускає безкоштовну онлайн-школу журналістики від Наталії Нагорної
1+1 media запускає безкоштовну онлайн-школу журналістики від Наталії Нагорної
Автори:
У відеоуроках журналістка ділиться особистими порадами щодо роботи журналіста і покаже, як створюються новини.

Телевізійна служба новин каналу 1+1 спільно з Вищою Школою Media&Production до Дня журналіста оголосили про запуск безкоштовного освітнього онлайн-курсу «Журналістика очима ТСН». Ініціаторкою проекту і автором курсу стала відома українська журналістка, спецкореспондентка ТСН Наталія Нагорна. Про старт проекту повідомила прес-служба «1+1» у поштовій розсилці журналістам.

Курс складається з коротких відео-уроків, записаних у форматі 10-хвилинних влогів з місця подій та у студії ТСН, йдеться у повідомленні.

«Він орієнтований на учнів старших класів, студентів та випускників факультетів журналістики, журналістів регіональних ЗМІ та всіх, кому цікаве створення новин. Наразі підготовано більше 60 влогів. Наталія Нагорна наголошує, що планує записувати відео на постійній основі та оновлювати курс», — зазначили у прес-службі.

Недавно під час виступу на факультеті журналістики одного із університетів сама Наталія Нагорна побачила, що при розповіді студентам про дуже практичні речі, її починали уважно слухати навіть викладачі.

«Так я зрозуміла, що є потреба зробити відеокурс, у якому будуть зібрані прикладні поради для майбутніх фахівців, адже ми зараз є носіями унікального знання, — розповідає Наталія Нагорна. — «Журналістика очима ТСН» — це така собі віртуальна медіашкола, наш соціальний проект. Студентам потрібен доступний метод отримання знань, і сподіваюсь, наша платформа у цьому суттєво допоможе їм».

У влогах вона буде пояснювати користувачам як базові журналістські засади, так і ділиться лайфхаками, якими користуються у щоденній роботі телевізійні журналісти. Вона також пояснить, як краще записати відео на телефон, щоб воно потрапило на телеканали, розповість про специфічну журналістську термінологію та сленг.

Уповідомленні зазначили, що переглянути перші влоги проекту можна вже зараз на Youtube-каналі Школи, де можна ставити запитання і отримувати відповіді на них. Також відео згодом будуть доступні на сайті ТСН.ua., пише прес-служба телеканалу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Інстаграм-акаунт «1+1» зібрав понад мільйон підписників.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду