Верховна Рада не встигла 10 жовтня розглянути законопроект про суспільне мовлення

00:00,
11 Жовтня 2013
1063

Верховна Рада не встигла 10 жовтня розглянути законопроект про суспільне мовлення

00:00,
11 Жовтня 2013
1063
Верховна Рада не встигла 10 жовтня розглянути законопроект про суспільне мовлення
На засіданні Верховної Ради 10 жовтня депутати не встигли розглянути все, що було заплановано, зокрема, законопроект №1076 «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», що стояв передостаннім у порядку денному.

Нагадаємо, 19 вересня Верховна Рада відправила законопроект на повторне друге читання. Пропозицію про це вніс Микола Томенко, оскільки, за його інформацією, депутати від влади не планували голосувати за 80 поправок зі 108, які внесла опозиція. Таким чином, після голосування за поправки, в результаті вони можуть отримати законопроект в редакції першого читання.

2 жовтня депутати Комітету з питань свободи слова та інформації розглянули нові поправки до проекту і рекомендували парламенту ухвалити нову версію документу, скасувши всі зміни, що були раніше схвалені Комітетом до другого читання.

Джерело: Суспільне мовлення

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Дзеркало тижня
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду