Фірташ отримав права на бренд Ukraine Tomorrow у 27 країнах ЄС

Фірташ отримав права на бренд Ukraine Tomorrow у 27 країнах ЄС

10:46,
14 Січня 2016
2072

Фірташ отримав права на бренд Ukraine Tomorrow у 27 країнах ЄС

10:46,
14 Січня 2016
2072
Фірташ отримав права на бренд Ukraine Tomorrow у 27 країнах ЄС
Фірташ отримав права на бренд Ukraine Tomorrow у 27 країнах ЄС
Автори:
Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа заявила про завершення офіційної реєстрації в Office for Harmonization in the Internal Market (OHIM) знаків для товарів і послуг (ТМ) «Ukraine Tomorrow», «Ukraine Morgen» і «Україна Завтра», навколо яких у групи виникла суперечка з міністром інформаційної політики Юрієм Стецем.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Отримавши свідоцтва про реєстрацію ТМ, Group DF підтвердила свої ексклюзивні права на бренд в 8 класах за Міжнародною класифікацією товарів і послуг. Реєстрація діє до 2025 року і поширюється на території всіх 27 країн - членів ЄС та України», - йдеться в повідомленні Group DF.

Група зазначає, що використовувала словосполучення «Ukraine Tomorrow» у публічних заходах з 2014 року, після чого вирішила подати документи на реєстрацію даного бренду.

Нагадуємо, 22 лютого у Львові  Юрій Стець анонсував, що впродовж місяця Міністерство інформаційної політики України запустить телеканал іномовлення Ukrainian Tomorrow (таку назву каналу поширили інформаційні агентства). У серпні міністр повідомив про складнощі з назвою створюваного телеканалу.

«Випадковим чином, після того, як ми півроку заявляли про намір створити телеканал Ukraine Tomorrow, компанія «Дмитро Фірташ Груп» (Group DF - ред.) внесла подання на закріплення за собою патенту з назвою Ukraine Tomorrow на всіх мовах світу», - сказав Стець.

У Group DF тоді заявляли, що при подачі документів на реєстрацію бренду «Ukraine Tomorrow» керувалися «виключно бізнес-логікою», також вказуючи, що використовували його з 2014 року.

OHIM є агентством Європейського союзу, яке забезпечує реєстрацію та правову охорону товарних знаків і промислових зразків на території країн-членів ЄС.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Дмитро Фірташ, from-ua.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду