У листопаді «Укрпошта» запустить новий мобільний застосунок

У листопаді «Укрпошта» запустить новий мобільний застосунок

18:59,
8 Жовтня 2024
546

У листопаді «Укрпошта» запустить новий мобільний застосунок

18:59,
8 Жовтня 2024
546
У листопаді «Укрпошта» запустить новий мобільний застосунок
У листопаді «Укрпошта» запустить новий мобільний застосунок
Новий мобільний застосунок — власна розробка IT-департаменту «Укрпошти», який розробив для нього нову архітектуру

У листопаді АТ «Укрпошта» запустить новий мобільний застосунок з удосконаленим функціоналом. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

«З листопада впроваджуватимемо новий мобільний застосунок, і наш відправник зможе з його допомогою бачити: якщо він приніс відправлення до обіду, гарантовано наступного дня воно буде за адресою призначення в іншому місті; якщо відправлення приніс увечері та є можливість його швидко доставити, це також буде наступного дня», — розповів Смілянський.

За його словами, наявний застосунок застарів, тому назріла необхідність його вдосконалити.

У наявному застосунку трек вимагає введення даних вручну, у новому застосунку вони «залітатимуть» автоматично, щойно посилка буде в дорозі. Одержувача про це буде повідомлено push-повідомленням.

«У новому застосунку зможете посилку перенаправити на інше відділення, сплатити, бачити всі етапи її шляху», —  додав глава компанії Смілянський.

Генеральний директор «Укрпошти» також розповів, що новий мобільний застосунок — власна розробка IT-департаменту «Укрпошти», який розробив для нього нову архітектуру.

Наразі застосунок перебуває на бета-тестуванні, до якого залучено 22 тис. співробітників «Укрпошти».

Нагадаємо, що компанія «Нова Пошта» презентувала новий мобільний застосунок для користувачів, який дасть змогу керувати посилками самостійно.

Фото: «Укрпошта»

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду