У Маріуполі журналіста заблокували на виборчій дільниці

У Маріуполі журналіста заблокували на виборчій дільниці

15:11,
30 Листопада 2015
1502

У Маріуполі журналіста заблокували на виборчій дільниці

15:11,
30 Листопада 2015
1502
У Маріуполі журналіста заблокували на виборчій дільниці
У Маріуполі журналіста заблокували на виборчій дільниці
Автори:
29 листопада у Маріуполі (Донецька область), де відбулося голосування на виборах депутатів міських рад і мерів, журналісту Павлу Островському перешкоджали у професійній діяльності, не випускаючи за межі виборчої дільниці.

Про це повідомляє онлайн-видання «Новости Донбасса» з посиланням на свідчення самого журналіста, який також є активістом руху «Сильні громади Донеччини».

Інцидент стався через те, що члени виборчої комісії не випускали Павла Островського з території виборчої дільниці №142333. За словами журналіста, вони обгрунтували свою відмову тим, що за законом після 20.00  дільниця закривається, і до того моменту, як будуть підраховані всі голоси виборців, жодна особа не має права її залишати.

Після того, як Павло Островський звернувся до присутнього правоохоронця, його вирішили випустити через запасний вихід. Опинившись у дворі дитячого садка, де розташована виборча дільниця, журналіст виявив, що ворота закриті. На прохання відкрити ворота охоронець закладу відмовив. Таким чином журналіста не впускали до приміщення і не випускали за межі дільниці. Аби вирішити ситуацію, Павло Островський викликав міліцію. Коли прибули правоохоронці, журналіст написав заяву за фактом перешкоджання його професійній діяльності.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
DW
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду