Facebook видасть IP-адреси тролів

00:00,
9 Червня 2012
923

Facebook видасть IP-адреси тролів

00:00,
9 Червня 2012
923
Facebook видасть IP-адреси тролів
45-річна британка Нікола Брукс (Nicola Brookes), ображена поведінкою Facebook-тролів, домоглася від Високого суду Лондону видати їй IP -адреси цих осіб, пише The Daily Telegraph.

Все почалося з того, що Брукс опублікувала коментар стосовно одного з учасників шоу X-Factor Френкі Кокоцца (Frankie Cocozza).

Після цього вона почала отримувати образливі коментарі, а далі анонімні «воїни інтернету» створили від її імені фальшивий профіль у Facebook, на сторінці якого розміщували пости про зваблення неповнолітніх дівчат.

Розчарована бездіяльністю місцевої поліції, Брук подала позов до Високого сулу Лондону, вимагаючи від Facebook розкрити IP-адреси та іншу інформацію про тих, хто її образив.

Після того, як стануть відомі імена порушників спокою Ніколи Брукс, остання має намір подавати позов вже проти кожного персонально.

«Вони хотіли реакції від мене – вони її отримали», – заявила 45-річна мати із Східного Сассексу.

Facebook розділяє необхідність повідомлення приватних даних користувачів, відзначає The Daily Telegraph, однак компанія наголошує на тому, що запити повинні бути підкріплені відповідним судовим рішенням.

Існує незначна кількість людей, які не лише переслідують у Facebook, але й переводять ці домагання у офлайн  компанія хоче бути певною, що такі люди отримають відповідне судове покарання, зауважив представник Facebook.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Нікола Брукс (Nicola Brookes) / The Daily Telegraph
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду