Anonymous погрожують українській владі хакерськими атаками за мовний проект

00:00,
6 Липня 2012
904

Anonymous погрожують українській владі хакерськими атаками за мовний проект

00:00,
6 Липня 2012
904
Anonymous погрожують українській владі хакерськими атаками за мовний проект
Хочуть організувати DDoS-атаки на президентські, міністерські сайти, а також Верховної Ради.

Українське відділення міжнародного хакерського угруповання Anonymous готує DDoS-атаки на сайти державних органів з метою помсти за ухвалення мовного закону Ківалова-Колесніченко. Про це йдеться у відео організації, розміщеному на сервісі YouTube.

«Ми підтримуємо цей протест і зробимо все можливе, що від нас потрібно. Ми організуємо нові DDoS-атаки на президентські, міністерські сайти, а також на сайти Верховної Ради України. Заспамимо разом всі їхні блоги і форуми», – наголошується в зверненні .

Anonymous закликали народ України до підтримки своєї акції протесту.

«Від нашого спільного рішення залежить майбутнє цілої держави. Обєднаємося і припинимо безлад, що відбувається. Ми не повинні боятися влади, влада – повинна боятися нас, поважати свій народ, якому несуть службу, чиї інтереси представляють і захищають, як закордоном так і всередині держави», – закликають автори звернення.

Верховна Рада ухвалила закон «Про засади державної мовної політики» 3 липня 248 голосами «за». Станом на 6 липня 11 народних депутатів відкликали свої голоси «за», троє - додали голоси «за».

Закон було ухвалено в редакції першого читання, незважаючи на те, що до нього було подано понад 1000 поправок і тривав його розгляд у комітеті, про що після погоджувальної ради заявляв журналістам Володимир Литвин. Крім того голосування за закон відбувалося з порушенням норм регламенту, про що заявили представники опозиції.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин нібито пообіцяв опозиції не підписувати закон у жодному разі. Але пізніше прес-служба спікера повідомила, що жодних нарад з приводу мовного закону Володимир Литвин не проводив, а підписання документу можливе лише за умов чіткого дотримання норм закону про регламент, який містить чітку процедуру розгляду законопроектів та їх підготовки на підпис керівникові парламенту.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
AnonNews
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду