Співробітник «БелМузТВ» продемонстрував в ефірі порноролик через сварку з дівчиною

00:00,
15 Квітня 2013
1877

Співробітник «БелМузТВ» продемонстрував в ефірі порноролик через сварку з дівчиною

00:00,
15 Квітня 2013
1877
Співробітник «БелМузТВ» продемонстрував в ефірі порноролик через сварку  з дівчиною
Слідчий комітет Білорусії затримав підозрюваного у демонстрації порнографічного відео, повідомляє «РИА Новости».

Підозрюваного   затримали  у Могилеві 15 квітня о 00.45. «Затриманий мотивував свій вчинок пригніченим психічним станом, який виник після сварки з дівчиною», - йдеться у повідомленні Слідчого комітету.

Слідством  встановлено,  що у суботу біля 16.00 за мінським часом  затриманий, знаходячись на робочому місці, «протягом 10 хвилин здійснював публічну демонстрацію відеоматеріалів порнографічного змісту засобом телевізійного мовлення, після цього зник».

Нагадаємо, що навколо білоруського телеканалу «БелМузТВ» розгорівся скандал через незапланований показ порнороликів, після чого телеканал перервав мовлення на якийсь час.  Напередодні в ефірі каналу несподівано вийшли кліпи гурту «Ляпіс Трубецкой», що вже давно відсутні в ефірі. Невдовзі гурт «Ляпіс Трубецкой» заперечив можливість своєї причетності до інциденту – про це сказав лідер гурту Сергій Міхалок у відео на офіційному каналі YouTube.

На сайті каналу з’явились офіційні вибачення перед телеглядачами за «технічний збій у денному ефірі».

Як повідомляє РИА Новости, у неділю Слідчим комітетом Білорусії було порушено кримінальну справу проти співробітника редакції за підозрою  у скоєнні злочину, який кваліфікується як «публічна демонстрація матеріалів порнографічного змісту з використанням мереж електрозв’язку загального користування». Ця стаття передбачає покарання  у вигляді позбавлення волі терміном від 2 до 4 років.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Lenta.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду