Польський фотожурналіст утік із сирійського полону

00:00,
1 Листопада 2013
1024

Польський фотожурналіст утік із сирійського полону

00:00,
1 Листопада 2013
1024
Польський фотожурналіст утік із сирійського полону
Польський фотожурналіст Марчін Судер, якого три місяці тому викрали в Сирії, повернувся додому, повідомляє BBC із посиланням на міністра закордонних справ Польщі.

Про те, що журналіст «уже вдома», глава зовнішньополітичного відомства Радослав Сікорський повідомив у Twitter.

34-річний Марчін Судер, фрілансер, який працював на кілька агенцій, зокрема і агенцію Corbis, був викрадений у північно-західній частині Сирії у липні 2013 року. Його захопили озброєні чоловіки у масках просто із прес-центру у місті Серакіб.

Медіаорганізації називають Сирію найнебезпечнішою для журналістів країною у світі.

З часу початку конфлікту у 2011 році, за даними  «Репортерів  без кордонів» (RSF),  у Сирії було викрадено 37 закордонних журналістів.

Однак найбільше постраждали сирійські новинарі, наголошує медіа-організація. Понад 60 репортерів і громадянських журналістів викрали опозиційні військові угруповання, а більш як 200 арештував диктаторський режим.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Марчін Судер. forum.powiat-piaseczynski.info
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду