Німецька ZDF демонструє службам громадського мовлення, як правильно працювати на мультиплатформах

00:00,
11 Жовтня 2011
635

Німецька ZDF демонструє службам громадського мовлення, як правильно працювати на мультиплатформах

00:00,
11 Жовтня 2011
635
Німецька  ZDF демонструє службам громадського мовлення, як правильно працювати на мультиплатформах
Автори:
Німецький канал громадського мовлення ZDF оголосив інформацію про власні  рекордні прибутки у майже €52.9 млн.,  а також анонсував стратегію мультиплатформової інтеграції.

Зробивши редизайн сайту, ZDF (Друге німецьке телебачення) не прогадало. Нині сайт відвідують близько 6 млн. користувачів щомісяця.

Контент телеканалу представлений на сайті достатньо повно: близько 30 тис. відеосюжетів, 3,5 тис. зображень та 23,5 тис. документів.

Мобільні додатки ZDF для iPad та iPhone, запущені початку вересня, завантажили вже  390 тис. користувачів.

Крім того, найближчим часом  ZDF планують включати у структуру свого мовлення іноваційний европейський телевізійний стандарт HbbTV (Hybrid broadcast broadband TV). HbbTV – технологія, що передає інформацію як по каналам телевізійного мовлення, так і використовуючи мобільний широкосмуговий доступ.

Джерело BroadbandTVNews

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ZDF iPad App / MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду