TikTok впроваджує нову функцію для пошуку пісень за допомогою співу

TikTok впроваджує нову функцію для пошуку пісень за допомогою співу

15:45,
28 Липня 2024
868

TikTok впроваджує нову функцію для пошуку пісень за допомогою співу

15:45,
28 Липня 2024
868
TikTok впроваджує нову функцію для пошуку пісень за допомогою співу
TikTok впроваджує нову функцію для пошуку пісень за допомогою співу
У соціальній мережі «Тікток» тестують нову функцію Sound Search, завдяки якій користувачі зможуть знаходити пісні за допомогою співу чи наспівування. Функція наразі доступна не для всіх користувачів, а для окремих регіонів.

TikTok запроваджує нову функцію під назвою Sound Search, яка дає змогу знайти пісню за допомогою співу, наспівування або програвання мелодії. Компанія підтвердила TechCrunch, що ця функція доступна для деяких користувачів у вибраних регіонах і наразі не є широко доступною.

Зазначається, що функція Sound Search пропонує новий спосіб знайти те, що користувач шукає в застосунку.

Функція Sound Search на тіктоку схожа на інструмент визначення пісень на YouTube Music, який дає змогу знайти назву пісні за допомогою співу, наспівування або програвання мелодії.

«Зі свого тестування я виявив, що чим більше пісня популярна на платформі, то більша ймовірність, що інструмент зможе її розпізнати. Наприклад, коли я наспівував пісню Ріанни “Umbrella”, інструмент швидко її розпізнав і показав популярні відео, що містять цю пісню або її ремікс», — ідеться в публікації TechCrunch.

Проте інструмент може бути не таким ефективним для пісень, які не використовуються в багатьох популярних відео. Наприклад, інструмент зміг розпізнати пісню Гіларі Дафф «Fly», але не показав жодного відео з цією піснею, натомість показав загальні результати за запитом fly. Та ж ситуація трапилася і з піснею «Magic» гурту One Direction.

TikTok повідомив TechCrunch, що інструмент призначений для пошуку пісень, а не специфічних звуків тіктоку. Проте під час тестування TechCrunch виявив, що інструмент зміг розпізнати звуки тіктоку, такі як популярний звук «Oh my gosh, she’s bald. She’s bald, and she’s torturing people who have hair!» з епізоду Totally Spies і звук «Nobody’s gonna know», створений користувачем тіктоку.

Перейти до функції можна через рядок пошуку в додатку, натиснувши на іконку мікрофона, а потім вибравши Sound Search.

Наразі невідомо, коли TikTok планує зробити цю функцію доступною для всіх користувачів.

Нагадаємо, віцепрезидентка США Камала Гарріс, яка офіційно оголосила про початок передвиборчої кампанії на виборах президента США, завела обліковий запис у соцмережі «Тікток».

Фото: Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду