Український актор Олександр Рудинський зіграв у серіалі «Декамерон» від Netflix

Український актор Олександр Рудинський зіграв у серіалі «Декамерон» від Netflix

15:32,
26 Липня 2024
3004

Український актор Олександр Рудинський зіграв у серіалі «Декамерон» від Netflix

15:32,
26 Липня 2024
3004
Український актор Олександр Рудинський зіграв у серіалі «Декамерон» від Netflix
Український актор Олександр Рудинський зіграв у серіалі «Декамерон» від Netflix
У цьому проєкті він став єдиним актором зі Східної Європи. До основного ж касту ввійшли британці та американці.

Український актор Театру імені Івана Франка Олександр Рудинський виконав роль Безокого Бандита (Eyeless Bandit) в серіалі «Декамерон» від Netflix, знятому за мотивами збірки новел Джованні Боккаччо. 

До основного касту акторів увійшли британці та американці, а Рудинський став єдиним актором зі Східної Європи. Його можна буде побачити у трьох епізодах серіалу. Про це повідомила комунікаційна команда, яка займається піар-супроводом актора. 

«Я думаю, кожен актор хотів би взяти участь в оригінальному серіалі або фільмі від Netflix. Згадую, як мені скинули перші проби. Я робив грим, використовував спеціальну лінзу, бо в мене персонаж без ока. Розумів, що треба вразити своїм підходом. Проте я ставлюся до цього без надмірного романтизму, бо усвідомлюю, що це тільки початок. Але взагалі думаю, що українські актори досить конкурентоспроможні і все залежить тільки від нас», — вважає Олександр Рудинський.

До створення серіалу долучилися професійна команда, каскадери та дублери. Фільмування деяких сцен тривало по кілька знімальних днів. Наприклад, фінальні кадри першої серії знімали чотири дні. 

«Більша частина зйомок проходила в італійській студії, де знімали Федеріко Фелліні, мій улюблений режисер Паоло Соррентіно знімав "Молодого папу", а Мартін Скорсезе — "Банди Нью-Йорка". До того ж режисером серіалу "Декамерон" став Майкл Аппендаль, який знімав "Фарго", "Американську історію жахів", серіал "Голлівуд". Тому я розумів всю відповідальність і дуже хотів отримати цей проєкт», — розповів Олександр Рудинський.

Наразі актор перебуває на стадії домовленостей з наступним не менш масштабним проєктом, а через кілька років хоче зіграти разом з Леонардо Ді Капріо. 

Події вісьмисерійного комедійного проєкту від Netflix «Декамерон» відбуваються в Італії 1348 року. В описі на сайті стримінгового сервісу йдеться: «Італією поширюється бубонна чума. Дворяни зі своїми слугами зачиняються на віллі, де їхній розкішний відпочинок швидко перетворюється на хаос».

Режисером чотирьох епізодів «Декамерону» став Майкл Аппендаль («Фарго», «Американська історія жахів»), ще по два — Ендрю ДеЙонг («Чудотворці», «Курс біології») та Аня Адамс («Шершні», «Джинні і Джорджія»).

Нагадаємо, чотирисерійний фільм «Ботоферма» виробництва компанії Osnova Film відтепер доступний для перегляду на онлайн-платформі Netflix. У серіалі демонструють, як замовні коментарі та публікації спотворюють інформаційний простір наклепами та ворожою дезінформацією.

Фото: архів Олександра Рудинського 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду