У київському метро з’явились надихаючі повідомлення для українців

У київському метро з’явились надихаючі повідомлення для українців

21:00,
13 Березня 2023
1803

У київському метро з’явились надихаючі повідомлення для українців

21:00,
13 Березня 2023
1803
У київському метро з’явились надихаючі повідомлення для українців
У київському метро з’явились надихаючі повідомлення для українців
Проєкт ініціювали Київський метрополітен та «Нова пошта».

У столичному метро з’явилося понад 20 повідомлень, що мотивують українців підтримувати наших захисників та волонтерів, а також підбадьорюють під час повітряних тривог. Проєкт втілили Київський метрополітен спільно з «Новою поштою». Про це повідомила пресслужба компанії Gres Todorchuk.

«У грудні на станції "Майдан Незалежності" "Нова пошта" нагороджувала волонтерів — учасників нашої програми "Гуманітарна пошта України". У той момент в імпровізованій глядацькій залі посеред платформи я усвідомила: в "Нової пошти" й Київського метрополітену чимало спільного. І метро, і "Нова пошта" стали опорою для українців у найтемніші часи. На станціях люди ховаються від ракет, а у наших відділеннях знаходять світло. Тому й виникла ідея об’єднатись і разом підтримати пасажирів теплими словами», — розповіла директорка з управління репутацією "Нової пошти" Олена Плахова.

На вікнах вагонів з'явилися плакати, які нагадують, що «Найтемніша ніч — перед світанком» і «Навколо стільки чудових людей!». Також на бордах ескалаторів та біля турнікетів українці можуть, зокрема, побачити слова: «Ці поручні мчать трошки швидше, бо поспішають до перемоги» та «Час подякувати всім, хто бореться за нашу незалежність».

Окрім цього, написи на різних станціях пов’язані з їхніми назвами: «Станція вільних людей незалежної України» («Майдан Незалежності»), «Ще трошки, і ми з тобою на літак» («Бориспільська»), «Харків = незламність» («Харківська»). 

За даними Київського метрополітену, у перші дні повномасштабного російського вторгнення в укриттях на станціях перебувало понад 40 000 людей, а підземкою щотижня користуються понад 3,6 млн. 

Нагадаємо, 11 листопада, в день звільнення Херсону від російської окупації, українські медіа, державні та приватні компанії почали флешмоб — додавали зображення кавунів до своїх логотипів чи оформлення акаунтів в соцмережах. 

Фото: Дан Балашов 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду