Гіфки виходять з моди

Гіфки виходять з моди

17:03,
19 Вересня 2022
2585

Гіфки виходять з моди

17:03,
19 Вересня 2022
2585
Гіфки виходять з моди
Гіфки виходять з моди
Кількість завантажень GIF-файлів постійно зменшується.

Компанія Giphy, яка пропонує користувачам завантажувати анімовані зображення та відео, стверджує, що творці контенту в соцмережах «знаходять меншу цінність» у GIF-файлах, тому за останні два роки кількість завантажень зменшилася. Про це повідомляє The Insider.

«Є ознаки загального зниження використання GIF-файлів», — заявили в компанії. За словами представників Giphy, молоді користувачі соцмереж вважають гіфки «кринжем» для «бумерів», тому їх можна вважати продуктом, що «вийшов з моди».

Компанія Giphy зробила зауваження щодо зменшення популярності гіфок під час звернення до Управління з конкуренції та ринків (CMA), яке намагається заблокувати купівлю Giphy компанією Meta за 400 мільйонів доларів.

CMA почав розглядати угоду Meta щодо купівлі Giphy через місяць після того, як стало відомо про поглинання в червні 2020 року. Тоді він наказав Meta продати компанію в листопаді 2021 року, оскільки злиття зменшить конкуренцію між платформами соціальних мереж. Giphy оскаржує це рішення.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Giphy обрала топ-25 найпопулярніших гіфок 2020 року.

Фото: giphy.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду