Мішель Обама запускає дитяче кулінарне шоу на  Netflix – вона і ведуча, і продюсер

Мішель Обама запускає дитяче кулінарне шоу на Netflix – вона і ведуча, і продюсер

12:06,
10 Лютого 2021
1249

Мішель Обама запускає дитяче кулінарне шоу на Netflix – вона і ведуча, і продюсер

12:06,
10 Лютого 2021
1249
Мішель Обама запускає дитяче кулінарне шоу на  Netflix – вона і ведуча, і продюсер
Мішель Обама запускає дитяче кулінарне шоу на  Netflix – вона і ведуча, і продюсер
Автори:
Шоу стартує 16 березня

Колишня перша леді США Мішель Обама запустить дитяче кулінарне шоу на стрімінговом сервісі Netflix. Про це вона повідомила в твіттері. 

 «Я рада, що сім'ї і діти в усьому світі приєднаються до нас в наших пригодах, коли ми відкриємо, приготуємо та будемо куштувати смачну їжу з усього світу », - написала вона.

I’m beyond thrilled to share that on March 16, I’ll be launching a new show on @Netflix called Waffles + Mochi! I'm excited for families and children everywhere to join us on our adventures as we discover, cook, and eat delicious food from all over the world. pic.twitter.com/dedUWMp9SY

— Michelle Obama (@MichelleObama) February 9, 2021

Шоу під назвою «Ваффлс + Моті» вийде 16 березня і буде складатися з 10 епізодів. Обама виступила його виконавчим продюсером та  знялася в шоу разом з двома ляльками, яких звуть Ваффлс і Моті. У шоу Обама зіграє власницю «химерного супермаркету», а ляльки – працівників супермаркету та поварів-початківців.

В шоу також буде багато зірок, з якими дружить Обама: Netflix каже, що в шоу візьмуть участь «відомі кухарі,  діти і знаменитості». Взагалі шоу присвячено здороій їжі та правильному харуванню.

Раніше повідомлялося, що 44-й президент США Барак Обама (Barack Obama) разом із дружиною Мішель Обамою (Michelle Obama) заснували компанію Higher Ground Productions, яка вироблятиме кінофільми та телесеріали для стрімінгової платформи Netflix. Серед вже реалізованих проєктів компанії - документальний фільм «Американська фабрика», що завоював «Оскар», і документальний фільм по автобіографії Мішель Обами «Becoming. Моя історія».

Фото: Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду