У Києві припинив роботу мобільний додаток Kyiv Smart City

У Києві припинив роботу мобільний додаток Kyiv Smart City

16:55,
5 Січня 2021
2425

У Києві припинив роботу мобільний додаток Kyiv Smart City

16:55,
5 Січня 2021
2425
У Києві припинив роботу мобільний додаток Kyiv Smart City
У Києві припинив роботу мобільний додаток Kyiv Smart City
Автори:
Команда Kyiv Smart City поки не знає причин закриття застосунку.

Додаток Kyiv Smart City з невідомих для розробників причин припинив роботу, а всі послуги відтепер будуть надаватися через новий застосунок «Київ Цифровий».  Про це говориться на сторінці Kyiv Smart City в Facebook.

«Для нас це стало такою самою несподіванкою як і для всіх киян. Ми так само дізнались про це з новин. Наша команда не має жодного відношення до розробки та реалізації нового застосунку «Київ Цифровий», але ми не змогли не помітити схожість у дизайні та інтерфейсі між ними», – заявили в Kyiv Smart City.

У коментарях у Facebook команда Kyiv Smart City, відповідаючи на питання користувачів, заявила, що їхніх розробників позбавили доступу до додатку «та передали команді ГІОЦ» (ГІОЦ - Головний інформаційно - обчислювальний центр).

Нині, щоб користуватися Kyiv Smart Card, потрібно завантажити новий застосунок «Київ Цифровий». Усі поїздки та QR-квитки мають бути автоматично перенесені в нову програму. Увійти у свій акаунт в новому додатку можна за допомогою номеру телефону. Потім програма запропонує відсканувати штрихкод Kyiv Smart Card або ввести номер вручну, а також ввести чотиризначний пінкод, розташований праворуч від штрихкода.

Під час завантаження «Київ Цифровий» повідомляє, що використання застосунку автоматично вимикає Apple Wallet – раніше через одночасне спрацьовування обох програм власники айфонів мали труднощі з валідацією квитка за допомогою смартфона.

Для повернення невикористаних QR-квитків у Kyiv Smart City рекомендують звернутися у службу підтримки support@kyiv.digital і їх перенесуть в новий додаток.

Нагадаємо, мобільний додаток «Дія» успішно пройшов перевірку на вразливість - у застосунку не виявили вразливостей, які б впливали на безпеку. Знайдено два технічні баги найнижчого рівня, які одразу були виправлені спеціалістами проєкту «Дія».

Фото: Facebook

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду