«1+1» назвали Путіна садистом з багаторічним досвідом  — моніторинг

«1+1» назвали Путіна садистом з багаторічним досвідом — моніторинг

19:52,
22 Лютого 2022
408

«1+1» назвали Путіна садистом з багаторічним досвідом — моніторинг

19:52,
22 Лютого 2022
408
«1+1» назвали Путіна садистом з багаторічним досвідом  — моніторинг
«1+1» назвали Путіна садистом з багаторічним досвідом  — моніторинг

Ведуча «1+1» порівняла Путіна з серійним вбивцею, російська гостя ефіру назвала таке порівняння некоректним. Про це йшлося в огляді токшоу 14—18 лютого 2022 року

В ефірі «Права на владу» 17 лютого, ведуча Наталія Мосейчук після показу прямої мови президента РФ Володимира Путіна порівняла його вчинки з діями серійного вбивці Анатолія Онопрієнка : «Он (Путін) смакует, когда говорит – как мі будем действовать? По плану. Наверное, так же смаковал садист Оноприенко, когда мучил своих жертв». Як і покійний нині злочинець, президент Росії, на погляд Наталі Мосейчук — «садюга с многолетним стажем». Російська журналістка Юлія Латиніна, яку підключили до ефіру по відеотрансляції, назвала некоректним порівняння президента будь-якої країни з садистом. «Когда путин єто говорит, надо обращать внимание, что єто говорит он, а не артилерия», - наголосила вона. 

Загроза повномасштабного російського вторгнення домінувала в етерах ток шоу, але конкретику від гостей можна було почути лише на ICTV, де в студії були присутні міністр оборони Олексій Рєзніков, його заступниця Ганна Маляр та головнокомандувач ЗМУ Валерій Залужний та 1+1, де гостем став секретар РНБО Олексій Данілов. Більше про наповнення ток шоу читайте в матеріалі оглядача «Детектора медіа» Олександра Круміна.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду