Канал «Наш» проінтерв’ював власного генпродюсера і запросив Пальчевського — моніторинг

Канал «Наш» проінтерв’ював власного генпродюсера і запросив Пальчевського — моніторинг

09:22,
16 Грудня 2021
1967

Канал «Наш» проінтерв’ював власного генпродюсера і запросив Пальчевського — моніторинг

09:22,
16 Грудня 2021
1967
Канал «Наш» проінтерв’ював власного генпродюсера і запросив Пальчевського — моніторинг
Канал «Наш» проінтерв’ював власного генпродюсера і запросив Пальчевського — моніторинг
У студії власного телеканалу Володимир Грановський закликав до перемовин з Росією та поступок сепаратистам.

Героєм сольного ефіру на початку токшоу «П’ятниця. Вечір» 10 грудня на телеканалі «Наш» був генеральний продюсер цього каналу, політтехнолог Володимир Грановський. Він переконував у доцільності прямих переговорів України з Росією та поступок сепаратистам задля повернення окупованих територій. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 6—10 грудня 2021 року.

Зокрема Володимир Грановський сказав, що перемовини президентів Росії та Сполучених Штатів Америки — це і є новий формат, у якому слід шукати шляхів до миру на сході України. Він висловив думку, що Україні не слід називати Росію «агресором», а натомість вживати формулювання «учасниця конфлікту». Можливе надання автономії «окремим регіонам» Грановський також не вважає проблемою. Він висловив думку, українська влада не хоче повертати окуповані території під свою владу, адже не створює умови для тамтешніх мешканців, аби вони хотіли повернутись. Також Грановський розкритикував соціальні ініціативи влади на зразок «ковідної тисячі» та «економічного паспорта».

Також у програмі після тривалої перерви взяв участь Андрій Пальчевський. Приводом для розмови з майбутнім ведучим державного каналу стало те, що він виграв за наклеп суд у Дмитра Гордона та головного редактора «Цензор.нет» Юрія Бутусова. Пальчевський згадував, як про його роботу на Росію Дмитро Гордон «сказал некоему Голованову — одному из ведущих на олигархических каналах». Щодо змісту цих звинувачень Андрій Пальчевський сказав, що лише «служил в советской армии». Більше про тенденції та маніпуляції в політичних токшоу читайте в матеріалі Олександра Круміна.

Нагадаємо, Володимир Грановський очолює «Наш» із червня 2021 року. Він — політтехнолог, співвіласник (із Валерієм Хорошковським) Агенції гуманітарних технологій. Працював із Віктором Пінчуком, Командою озимого покоління, Віктором Медведчуком та іншими політичними діячами і проєктами, зокрема у штабі Віктора Януковича 2004 року. Сергій Лещенко (тоді ще журналіст) стверджував, що саме група політтехнологів під керівництвом Грановського у штабі Януковича  створила мапу з поділом України на сорти. Ця концепція була запущена в інформпростір ще під час президентських передвиборчих перегонів у 2004 році, а взимку 2013-2014 років – використана Росією проти України під час окупації Криму та початку військових дій на Донбасі. До 2007 року Грановський був членом правління телеканалу «Інтер» і, за інформацією ДМ, значною мірою формував інформаційну політику каналу в інтересах власника. З каналу Грановський пішов нібито через конфлікт із власником каналу Валерієм Хорошковським. У 2017-18 роках був керівником проєкту політичного ток-шоу «Український формат» на каналі NewsOne.  Раніше Грановський вже співпрацював з каналом «Наш» у ролі ведучого програми «Грані», де зокрема, взяв інтерв'ю в експрем'єра-втікача Миколи Азарова за допомогою системи доповненої реальності.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду