Facebook оптимізує спілкування у чаті завдяки новому додатку Facebook Messenger

00:00,
10 Серпня 2011
507

Facebook оптимізує спілкування у чаті завдяки новому додатку Facebook Messenger

00:00,
10 Серпня 2011
507
Facebook оптимізує спілкування у чаті завдяки новому додатку Facebook Messenger
Facebook випустила мобільний додаток під назвою Facebook Messenger.  

Facebook Messenger призначено для швидкого спілкування у соціальній мережі. Додаток орієнтований на сервіс обміну миттєвими приватними повідомленнями та спілкування у чаті, функціонал якого було дещо змінено.

 

Тепер є можливість створювати кімнату чату (chat room), де одночасно зможуть спілкуватися власник акаунту та декілька його друзів. Нагадаємо, раніше чат Facebook передбачав лише функцію спілкування з кожним другом окремо.

 

Фото: Watcher.

 

Додаток функціонує на базі операційних систем iOS та  Android.

 

Крім того, Facebook Messenger має опцію завантаження фотографій, які можна надіслати разом із повідомленнями. Випуск програми став можливий завдяки стартапу Beluga, що був придбаний Facebook у березні цього року.

 

Джерело Watcher

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Watcher
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду