Європейський телерадіомовний союз та служби суспільного мовлення світу вдарять фільмами по бідності

00:00,
11 Жовтня 2011
442

Європейський телерадіомовний союз та служби суспільного мовлення світу вдарять фільмами по бідності

00:00,
11 Жовтня 2011
442
Європейський телерадіомовний союз та служби суспільного мовлення світу вдарять фільмами по бідності
На початку  жовтня за ініціативи Europian Bradcasting Union (Європейський телерадіомовний союз) стартував глобальний проект «Why Poverty?», що актуалізує проблему бідності мільйонів людей на початку XXI століття.

Europian Bradcasting Union (EBU) та провідні служби громадського мовлення світу приєдналися до  проекту Why Poverty? («Чому бідність?»), щоб звернути увагу аудиторії на проблему бідності.

З 25 листопада 2012 року розпочнеться створений службами громадського мовлення країн світу тиждень фільмів Why Poverty? week, протягом якого транслюватимуться документальні картини про історії людей, постраждалих від бідності.

Сайт проекту Why Poverty?. Фото: MediaSapiens.

На сьогодні до участі у проекті долучилися 40 суспільних мовників. Над створенням фільмів працює неприбуткова організація Steps International, у структуру якої входять такі мовні компанії, як BBC (Великобританія), DRTV (Данія), YLE (Фінляндія), VPRO (Нідерланди), SVT (Швеція), NRK (Норвегія).

Протягом демонстрації 9 одногодинних і 30 короткометражних документальних фільмів  орагнізатори планують привернути увагу аудиторії у більше ніж 500 млн. глядачів.

Джерело European Broadcasting Union

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
deviantART by ~kolourednoter
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду