Американська радіостанція узгоджує зі слухачами зміни у розкладі

00:00,
30 Жовтня 2011
380

Американська радіостанція узгоджує зі слухачами зміни у розкладі

00:00,
30 Жовтня 2011
380
Американська радіостанція узгоджує зі слухачами зміни у розкладі
Місцеве суспільне радіо у Сан-Франциско оприлюднило можливі  зміни в сітці мовлення й просить слухачів висловити свою думку.

Перед тим як оновити формат та розклад своїх  програм на новий 2012 рік, радіостанція KALW представила на широкий загал розклад, за яким зараз йдуть програми, та новий, пропонований на наступний рік, щоб слухачі порівняли, які програми будуть перенесені на інший час або день, що буде додано або вилучено з сітки мовлення. 

Після ознайомлення охочі можуть пройти невелике опитування і відповісти на питання, чи схвалюють вони викладені зміни, оцінити основні з них та висловити свою думку, зауваження або поради щодо будь-якого аспекту мовлення. 

Ліцензією на радіостанцію володіє Шкільний округ Сан-Франциско (штат Каліфорнія). KALW входить до структури Національного суспільного радіо США (NPR) і транслює програми американських суспільних радіомовників, BBC World Service, а також створює свої програми та радіо-шоу. 

Джерело: КALW

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
stv.mediasapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду