PBS популяризує мобільну систему оповіщення про надзвичайні ситуації

00:00,
6 Березня 2012
463

PBS популяризує мобільну систему оповіщення про надзвичайні ситуації

00:00,
6 Березня 2012
463
PBS популяризує мобільну систему оповіщення про надзвичайні ситуації
Тепер повідомлення про стихійні лиха і терористичні акти приходитимуть американцям просто на телефон.

Якщо суспільний мовник Public Broadcasting Service (PBS – американська некомерційна громадська служба телевізійного мовлення) продовжуватиме свою справу, то вже в найближчому майбутньому американці дійсно будуть завчасно проінформовані. А це, в свою чергу, значно зменшить кількість можливих жертв.

Упродовж першого кварталу цього року, чотири PBS станції: WGBH Бостон, KLVX Вегас, WBIQ Бірмінгем і WAIQ Монтгомері, – планують запустили пілотний проект, щоб протестувати так звану мобільну систему оповіщення про надзвичайні ситуації (Mobile Emergency Alert System), також відому як Mobile EAS (MEAS). Витрати на реалізацію проекту взяли на себе Корпорація суспільного мовлення (Corporation for Public Broadcasting) та всім відома компанія LG Electronics.

«За допомогою послуги Mobile EAS, ми зможемо надсилати будь-що: від попереджувальних фото, до детальних карт шляхів евакуації та відео в реальному часі, – тобто надзвичайно велику кількість інформації, що буде незамінною під час катастрофи», – сказав головний технічний директор PBS Джон МакКоскі (John McCoskey), коментуючи проект.

Ця технологія чудово зарекомендувала себе в Японії. Так, 3 січня 2007 року, Японська мовна корпорація NHK запропонувала технологію мобільного оповіщення про землетруси й цунамі. Ця система, відома як One-Seg, зіграла важливу роль під час жахливого дев’ятибального землетрусу в березні 2011 року.

Джерело: Security Management

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tomsguide.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду