У Гондурасі загинув телевізійний кумир

00:00,
27 Квітня 2012
368

У Гондурасі загинув телевізійний кумир

00:00,
27 Квітня 2012
368
У Гондурасі загинув телевізійний кумир
Трагічно увірвалося життя 28-річного ведучого столичного телеканалу Maya TV  Ноеля Александера Вальядареса Еското, повідомляє гондураський сайт LaPrensa.hn.

Ноель Александер Вальядарес Еското (Noel Alexander Valladares Escoto) став жертвою смертельного нападу у столиці країни Тегусігальпа, вийшовши з телестудії після запису чергової програми. Четверо нападників вискочили з пікапу та відкрили вогонь.

Разом з ведучим під кулями загинули його охоронець і  дядько. Важких поранень зазнали колега та дружина Ноеля, яку він врятував прикривши собою.

Вродливий та елегантний, у чорному капелюсі, що надавав йому утаємниченого вигляду, Еското вів  популярну програму гри в лотерею та в інші азартні ігри.

Його  El Show del Tecolote / «Шоу сови» йшло в ефірі щодня з 9 до 10 ранку. У цей час активне життя в центральноамериканській країні частково завмирало.

  

Щосуботи близько 500 людей вистоювали довгі черги за «щасливими  номерами». Придбавши їх за 150 лемпірів (1 лемпіра = 0,052 долара США), фани сподівалися збагатитися. Щоб отримати таку можливість і потрапити до першої сотні щасливчиків їм доводилося вставати на світанку. 

Фанати вистоювали ще й в іншій черзі. Перш ніж дозволити їм увійти до приміщення, двоє охоронців ретельно обшукували кожного. Заборонялося вносити  мобілки, фотоапарати та диктофони. Сама ж процедура вручення «щасливих номерів» тривала менше двох хвилин.

Чимало телеглядачів вважали Ноеля своїм благодійником, який допомагав їм вигравати в лотерею. Втім, дехто сприймав його програму як фарс.

Поліції поки що не вдалося натрапити на слід убивць телеведучого.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
LaPrensa.hn
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду