Засновники Twitter запатентували свій сервіс

00:00,
24 Березня 2013
438

Засновники Twitter запатентували свій сервіс

00:00,
24 Березня 2013
438
Засновники Twitter запатентували свій сервіс
Співзасновники Twitter Джек Дорсі і Біз Стоун отримали патент на свій сервіс.

Отримання Джеком Дорсі (Jack Dorsey) і Бізом Стоуном (Biz Stone) патенту підтверджується опублікованим 19 березня на сайті американського Бюро реєстрації патентів і товарних знаків (United States Patent and Trademark Office, USPTO) документом.

Патент описує механізм, який дозволяє користувачам фоловити інших користувачів, а сама система такого сервісу демонструє повідомлення не конкретному користувачу, а всім фоловерам, відзначає The Verge.

Заявку на отримання патенту співзасновники Twitter подали ще у 2007 році.

Отримання Twitter патенту навряд чи призведе до того, що компанія домагатися закриття існуючих подібних сервісів, зауважує The Verge. Раніше в оприлюдненій Twitter у 2012 році угоді Innovator’s Patent Agreement відзначалося, що патенти будуть використовуватися лише для захисту від правових претензій конкурентів. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: The Verge.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду