У Донецьку стартував конкурс на краще антитютюнове графіті

00:00,
26 Березня 2013
407

У Донецьку стартував конкурс на краще антитютюнове графіті

00:00,
26 Березня 2013
407
У Донецьку стартував конкурс на краще антитютюнове графіті
Автори:
Троє переможців отримають фарбу і дозвіл міськради на нанесення графіті в обумовленому місці. 

Крім того, на конкурс приймаються ескізи або макети рекламних постерів для розміщення на біл-бордах та сіті-лайтах.

Тематика робіт: підтримка законів, спрямованих на боротьбу з тютюнокурінням; привернення уваги населення до проблеми куріння, зокрема, пасивного; пропаганда відмови від куріння і ведення здорового способу життя.   

Номінації конкурсу:

1. Краща зовнішня соціальна реклама у форматі бід-борда (3 * 6 метрів). 

2. Краща зовнішня соціальна реклама у форматі сіті-лайту (1,2 * 1,8 метрів). 

3. Краща соціальна реклама у стилі графіті. 

У кожній номінації передбачено по три призових місця. Роботи переможців у номінаціях «Краща зовнішня соціальна реклама в форматі біг-борду» і «Краща зовнішня соціальна реклама у форматі сіті-лайту» будуть надруковані та розміщені на біл-бордах та сіті-лайтах у Донецьку. Автори робіт-переможців у номінації «Краща соціальна реклама в стилі графіті» отримають фарбу і дозвіл на нанесення затверджених ескізів. 

Планується, що переможців буде нагороджено також цінними призами. Якими саме – організатори обіцяють повідомити трохи згодом.
 

Роботи приймаються до 15 травня 2013 року. Їх слід надіслати на електронну пошту проекту «Донецьк без тютюнового диму» smokefreedonetsk@gmail.com  з поміткою в темі листа «Конкурс» або за адресою: бул. Шкільний, 7/42, м. Донецьк, 83015. Обов'язково вказувати П.І.Б. автора, вік, місце навчання або роботи, контактний телефон та адресу електронної  або звичайної пошти. 



Організатор конкурсу - Донецька обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» за сприяння Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міської ради.

Джерело: vp.donetsk.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
eugeneir.dreamwidth.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду