Проект «Київ без тютюнового диму» запрошує на стажування

00:00,
1 Квітня 2013
329

Проект «Київ без тютюнового диму» запрошує на стажування

00:00,
1 Квітня 2013
329
Проект «Київ без тютюнового диму» запрошує на стажування
Стажер допомагатиме в організації заходів та обробці даних. 

Проект «Київ без тютюнового диму», який реалізовує громадська організація «Інститут Медіа Права», запрошує на стажування молоду особу – для проходження волонтерського стажування у ролі помічника/помічниці координаторки проекту.

Передбачається, що серед обов’язків волонтера будуть:

- допомога у плануванні та організації заходів

- допомога координатору у обробці даних.

Формат стажування – 3 дні на тиждень у офісі Інституту Медіа Права (можливий гнучкий графік, деталі буде обговорено пізніше). Стажування неоплачуване, на волонтерських засадах.

Тривалість – 2 місяці (15 квітня – 15 червня).

По завершенні стажування Інститут Медіа Права може надати характеристику або інший необхідний документ про проходження стажування.

Для участі у відборі просимо надіслати детальне резюме та мотиваційний лист на адресу olenadub@medialaw.kiev.ua.  Дедлайн подачі резюме – 8 квітня до 12 год.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
studnews.org.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду