Суспільне радіо має шанс створити конкурентне спортивне мовлення - Валентин Щербачов

00:00,
4 Серпня 2014
337

Суспільне радіо має шанс створити конкурентне спортивне мовлення - Валентин Щербачов

00:00,
4 Серпня 2014
337
Суспільне радіо має шанс створити конкурентне спортивне мовлення - Валентин Щербачов
Суспільне  радіо в Україні має  шанс  створити конкурентне спортивне мовлення. Таку думку відомий спортивний журналіст Валентин  Щербачов висловив під час ефіру в інтерактивному проекті Романа Коляди «Український  вимір» в ефірі УР-1. Про це повідомляє прес-служба Національної радіокомпанії України (НРКУ).

Зокрема, пан Щербачов відзначив небхідні засади виробництва якісної спортивної складової у суспільному мовленні:

- гарантоване    загальнонаціональне  покриття  та   поширення сигналу за  допомогою  супутників  за  межі України;

-залучення високопрофесійних кадрів для спортивної журналістики та їх виховання, створення окремих каналів та проектів з метою пропаганди фізичної культури;

-диференційованого підходу до платників податку на суспільне мовлення;

-важливість благодійництва і спонсорства у передачах спортивної тематики, трансляціях чи прямих включеннях, коли потенційними рекламодавцями бажатимуть виступити виробники харчової чи сільськогосподарської продукції, промислових товарів (за винятком алкоголю та цигарок);

-відродження і розвиток спортивних юнацьких шкіл та клубів, військово-технічних  видів  спорту (стрілецькі змагання, різні  види спортивної боротьби, веслування, плавання, стрибки з парашутом тощо).

Нагадаємо, раніше генеральний директор Національної радіокомпанії України Тарас Аврахов заяив, що найважливіша дискусія щодо створення суспільного мовлення має стосуватися контенту.

Джерело: Телекритика

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
dynamo.kiev.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду