Єлизавета II урочисто відкрила новий офіс BBC

00:00,
8 Червня 2013
582

Єлизавета II урочисто відкрила новий офіс BBC

00:00,
8 Червня 2013
582
Єлизавета II урочисто відкрила новий офіс BBC
Офіс у центрі Лондона, в який нещодавно переїхала редакція британської корпорації суспільного мовлення BBC, урочисто відкрила королева Великобританії Єлизавета II.

Королева Єлизавета II вперше за останні 60 років прийшла на BBC, щоб офіційно оголосити про відкриття Broadcasting House. Монархиня несподівано з'явилася позаду ведучих у прямому ефірі.

Появу Королеви в студії зустріли оплесками. Ведучі були змушені призупинити шоу. Королеві представили найбільший у світі ньюзрум. Під час візиту Єлизавету II мав супроводжувати чоловік, але він не зміг цього зробити у зв'язку зі станом здоров'я – Герцога Единбурзького прооперували. Сама ж Королева у промові зазначила, що для неї є великою честю відкривати офіс британської мовної корпорації.

Джерело: Високий Замок5 канал, Eonline

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Arthur Edwards WPA Pool/Getty Images
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду