24 липня відбудеться зустріч «Info-Середа», присвячена «Спільнобаченню»

00:00,
24 Липня 2013
443

24 липня відбудеться зустріч «Info-Середа», присвячена «Спільнобаченню»

00:00,
24 Липня 2013
443
24 липня відбудеться зустріч «Info-Середа», присвячена «Спільнобаченню»
Організатори проекту громадського онлайн-телебачення «Спільнобачення» запрошують журналістів, операторів, редакторів і творців медіаконтенту на зустріч «Info-Середа», яка проходитиме 24 липня з 18:30 до 21:30. Місце проведення повідомляється після реєстрації.

Як зазначають автори, «Спільнобачення» набирає обертів, і, хоч запуск медіаплатформи заплановано на осінь, уже зараз з’являються спільні проекти з колегами та партнерами. Саме це обговорюватиметься під час заходу. Тема сформульована так: «Якою ми бачимо платформу Spilno-Info?».

Нагадаємо, «Спільнобачення» – один із кількох проектів громадського онлайн-телебачення, які нещодавно були презентовані в Україні. Ідея проекту полягає в тому, що незалежність каналу забезпечуватиметься тим, що він фінансуватиметься громадськістю, а також тим, що кожен глядач зможе брати участь у процесі створення контенту та матиме можливість впливати на вибір редакцією тем, експертів тощо.

Реєстрація обов'язкова. Також перед відвіданням ініціатори зустрічі пропонують приєднатися до команди «Спільнобачення».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
news24ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду