Hromadske.tv презентували на фестивалі «Бандерштат»

00:00,
4 Серпня 2013
433

Hromadske.tv презентували на фестивалі «Бандерштат»

00:00,
4 Серпня 2013
433
Hromadske.tv презентували на фестивалі «Бандерштат»
3 серпня в рамках фестивалю «Бандерштат» у Луцьку було презентовано проект громадського онлайн-телебачення hromadske.tv, про який уперше було заявлено в червні. Наразі проект перебуває на етапі підготовки до запланового на вересень старту.

У зв'язку з цим нещодавно на ресурсах проекту було оголошено про початок збору громадянських пожертвувань, а на сайті з'явився відповідний розділ, де можна внести кошти онлайн або дізнатися про інші способи.

В Луцьку проект представляли Мустафа Найєм та Наталія Тарасовська.

«Ми пропонуємо цей продукт для тих людей, які поважають власну гідність, які хочуть отримати якісну інформацію, а не пропаганду, не дезінформацію», – зазначив Найєм.

Журналіст розповів, що поки колектив нового телебачення та його стартовий капітал формуються, однак вже є перші напрацювання та план роботи.

«Спочатку доводилося багато вчитися, ми неодноразово збиралися і виробили чіткі принципи роботи», – зауважив Найєм.

За його словами, нове телебачення буде орієнтоване на цінності середнього класу, який зможе сформувати нову країну.

«В нашій країні немає протистояння між Сходом і Заходом, існує розподіл за принципом чесності», – заявив журналіст.

Наталія Тарасовська відзначила, що головне у діяльності журналістів, це збереження об’єктивності і неупередженості у ситуації, коли їх права постійно порушують.

«Ми повинні залишатися об’єктивними, але все ж змушені щоденно захищати себе», – пояснила вона.

За словами Тарасовської, нині робота журналіста стає небезпечною. Саме тому виник рух «Стоп цензурі», що стоїть на захисті їх прав.

«Я хочу щоб мої колеги поверталися з роботи цілими», – відзначила Тарасовська.

Нагадаємо, що перша презентація проекту відбулася в Києві 11 червня. Під час заходу виступили всі, хто вже тоді приєднався до команди. Кожен розповів про якийсь із елементів діяльності, змалювавши загальну картину. Детально про це можна прочитати в матеріалі «Суспільного мовлення».

Джерело: Волинь Post

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Молодіжний портал Волині
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду