Андрій Куликов розповів про концепцію «Громадського радіо» та безглуздість цензури

00:00,
21 Серпня 2013
550

Андрій Куликов розповів про концепцію «Громадського радіо» та безглуздість цензури

00:00,
21 Серпня 2013
550
Андрій Куликов розповів про концепцію «Громадського радіо» та безглуздість цензури
17 липня було оголошено новий проект громадського онлайн-мовлення – «Громадське радіо». Вже через місяць команда проекту представляє сайт і перші подкасти на ньому. Нещодавно один із ініціаторів проекту Андрій Куликов читав лекцію про сучасну журналістику, в якій частково розповів про ідеологію, на якій базується «Громадське радіо».

Як зазначено на ресурсах проекту, «Громадське радіо» – це ініціатива професійних журналістів, котрі зібралися разом, щоби створити незалежний громадський мовник. Спочатку команда планує подкастове мовлення в інтеренеті, пізніше створити онлайн-радіо і врешті мовити на власній радіочастоті.

Наразі до команди входять Наталія Соколенко, Андрій Куликов, Олеся Сакада, Сергій Андрушко, Анастасія Станко, Ірина Славінська, Володимир Корсунський, Кирило Лукеренко та Вахтанг Кіпіані.

21 серпня запустився тестовий сайт проекту, на ньому доступний подкаст із першою програмою під назвою «ГР: чому і навіщо?», де Андрій Куликов, Наталя Соколенко, Леся Сакада, Володимир Корсунський, Ірина Славінська та Кирило Лукеренко також розповідають про «Громадське радіо».

Також до запуску активно готується проект громадського онлайн-телебачення hromadske.tv. Зокрема, на сторінці проекту у facebook повідомляється про проведення стратегічної сесії, де обговорювали цінісні орієнтири та критерії якості «Громадське телебачення». Проекти є дружніми: дехто з журналістів беруть участь одночасно в обох проектах, а також у них типовий дизайн логотипів.

Джерело: ВідеоТека (Телекритика)

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/hromadske.radio
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду