Перша програма «Громадського радіо» вийшла до Дня Незалежності

00:00,
24 Серпня 2013
540

Перша програма «Громадського радіо» вийшла до Дня Незалежності

00:00,
24 Серпня 2013
540
Перша програма «Громадського радіо» вийшла до Дня Незалежності
На сайті онлайн-проекту «Громадське радіо» став доступний подкаст першої програми – «Кабінет». Випуск присвячено Дню Незалежності України. Гостем був  перший президент України Леонід Кравчук.

Запис програми відбувався 22 серпня. Ведучий програми Сергій Андрушко почав розмову з колишнім президентом саме з теми кабінетів: розпитував про те, який кабінет був у Леоніда Макаровича та який кабінет у теперішнього президента. Виявилося, що кабінет президента за часів Кравчука відрізнявся тим, що там містилася велика кількість прихованих пристроїв для прослуховування та слідкування. А в кабінеті Віктора Януковича впадає в око велика кількість ікон.

Також спілкувалися про комунікацію між теперішнім і колишніми президентом: контакт підтримується на рівні телефонних розмов.

За день до цього відбувався запис іншої програми за участі ведучих Андрія Куликова та Наталі Соколенко і гостей Ольги Герасим'юк і Віктора Набруско. Пізніше програма також з'явиться на сайті у вигляді подкасту.

Нагадаємо, «Громадське радіо» – онлайн-проект, про який було заявлено в липні, а в серпні вже було представлено перший подкаст на тестовому сайті. До ініціативної групи входять Андрій Куликов, Наталя Соколенко, Сергій Андрушко, Анастасія Станко, Ірина Славінська, Вахтанг Кіпіані та ін. Як зазначено на сайті проекту, його завданням є «представлення у прямому ефірі такої точки зору на події в країні і світі, яка була би позбавлена грубих вад однобічності, сенсаційності, некомпетентності і не містила би прихованої реклами. ГР ставить за свою мету створення якісної і збалансованої картини подій, а не задоволення мінливих політичних смаків власників чи примітивізацію аналізу на догоду найменш вибагливої, але комерційно привабливої, аудиторії».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/hromadske.radio
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду