Найбільше громадяни довіряють Церкві та ЗМІ, найменше - банкам і партіям

00:00,
14 Жовтня 2010
353

Найбільше громадяни довіряють Церкві та ЗМІ, найменше - банкам і партіям

00:00,
14 Жовтня 2010
353
Найбільше громадяни довіряють Церкві та ЗМІ, найменше - банкам і партіям
Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 30 вересня по 5 жовтня 2010 року. Було опитано 2007 респондентів віком від 18 років у всіх областях України, Києві та АР Крим за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками. 

 

Вибірка опитування будувалася як стратифікована, багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі. Опитування здійснювалося у 129 населених пунктах (із них 75 міських та 54 сільських поселень). Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

 

Ще у серпні 2010 р. рівень оптимізму громадян стосовно розвитку подій в Україні значно знизився в порівняно з першою половиною 2010 року, і в жовтні ця оцінка залишилася практично незмінною: лише 28% респондентів вважають, що події в Україні розвиваються в правильному напрямі і 48,2% - що в неправильному. Так само після серпневого зниження рівня підтримки діяльності органів влади він залишився незмінним.

 

Серед суспільних інститутів найбільшу довіру мають церква і засоби масової інформації, найнижчу – банки і політичні партії.

Дослідження в додатку.

 

Джерело: Центр Разумкова

Додатки: Дослідження ( press1010.doc, 960 Kb )    

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду